Energiezuinig koelen

Het energiebesparende ontwerp zorgt niet alleen voor een comfortabele binnenomgeving, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

Onze airconditioners zijn zowel gebruiksvriendelijk als milieuvriendelijk. We bieden een breed assortiment airconditioners om uit te kiezen, voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en kinderkamers.

Ons assortiment bevat modellen die zijn uitgerust met zelfreinigende filters en modellen die de lucht in de ruimte kunnen reinigen. Al onze airconditioners zijn ontworpen om minder energie te verbruiken.

Wil je uitsluitend één of meerdere slaapkamers koelen of verwacht je een energie-efficiënte koeloplossing voor je volledige woning? Met de airco warmtepompen van FUJITSU garanderen we altijd een gepaste oplossing op maat

Eenvoudige en snelle installatie

Naast energiezuinigheid vormt veelzijdigheid één van de grote troeven van lucht-lucht airco warmtepompen.

Wanneer je de installatie op kille dagen en nachten niet nodig hebt om te koelen, kan je een lucht-lucht warmtepomp gebruiken als snelle en uiterst flexibele (bij)verwarming.

Met één druk op de knop blaast de binnenunit op een fluisterstille manier warme lucht in de ruimte. Ook dit gebeurt met een rendement van 500%, waardoor je zeer energiezuinig verwarmt.

Wil je een warmtepomp combineren met vloerverwarming of – eventueel – radiatoren, dan kies je best voor een Fujitsu Lucht-Water warmtepomp

Single Split

Multi Split

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.